fbpx

Droneoptagelser

Droneoptagelser bliver et mere og mere normal element at have med i en professionel videoproduktion, og det er der en grund til. Droneoptagelser kan nemlig være med til at give, din virksomheds visuelle budskab, et friskt pust.

Hvad kan droneoptagelser?

Men hvad er det så egentlig droneoptagelser helt konkret er og kan? Droneoptagelser er optagelser fra luften med en drone, der fjernstyres fra jorden af en dronefører. En drone kan skabe helt enestående billeder og videoer, der ikke kan duplikeres af en fotograf på jorden. Dette er med til at give det sug i maven, som gode droneoptagelser kan give seerne.

Droneoptagelser er af samme grund tit mere fængslende og efterlader kunder med en positiv oplevelse, hvilket er optimalt til at indvinde nye kunde. Disse optagelser står dog sjældent alene, men oftest er optagelserne klippet sammen med almindelige optagelser fra jorden. Dette kan være med til at give en helt speciel effekt, da du ser et objekt og følger dets fortælling fra forskellige vinkler og perspektiver.

Retningslinjer

Ligesom ved mange andre ting er der ved professionel droneflyvning også nogle regler og retningslinjer, der skal overholdes. Den vigtigste af disse er, at det i Danmark er påkrævet at droneføreren har et dronebevis. Dette fås ved at består ét to-tre dages kursus.

Hos Homey Media har vi allerede dronebevis, hvilket betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med dine droneoptagelser.

At vi har dette bevis betyder at vi må:

  • Flyve i bymæssigt område
  • Overflyve andre mennesker
  • Flyve helt ind til 15 meter til større offentlige veje

Skal vi hjælpe med din virksomhed?

Hos Homey Media hjælper vi dig med droneoptagelser, der imponerer dine kunder. Uanset om det er en enkeltstående videoproduktion, eller et abonnement (gøres til link) du ønsker.

Vi står klar til at hjælpe dig, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak om en mulig videoproduktion. Vi kan fanges på telefon +45 53 50 46 40 eller på mail marie@homeymedia.dk

 

Droneoptagelse