aktiehistorier på en ny og innovativ måde

 

Hos Homey Media har vi specialiseret os i at hjælpe din virksomhed, med at pleje jeres relationer til investorer og rådgivere. Gennem velproducerede videoproduktioner hjælper vi jer med at kommunikere stærke budskaber til relevante aktører.

Book et møde

Skil dig ud med video

Ønsker du at øge opmærksomheden forud for en børsnotering, eller måske fortjener dette års regnskab ekstra omtale. Med video kan du nå ud til investorer på en ny og innovativ måde. Vi hjælper med at lægge en indholdsstrategi, så dit budskab bliver kommunikeret klart og tydeligt. Ønsker du at nå ud til endnu flere, hjælper vi også gerne med annoncering på både LinkedIn og Facebook, hvor vi sammen kortlægger målgruppen og dens potentiale.

Hvorfor vælge os?

Tænk ud af boksen

Hvordan når man ud til private investorer, når der skal formidles meget information? Video er et ideelt format, når der skal kommunikeres historier. Gennem videoindhold i top kvalitet gør vi budskabet spiseligt.

Brug video og billeder

Video og billeder taler et universelt sprog. Med en video bliver det hele bundet sammen til én historie. Det gør det nemmere at forstå den store sammenhæng. Resultater og kernefortællinger kan som oftest forklares meget bedre i en video.

Nå længere ud med annoncering

Med annoncering kan I ramme jeres målgruppe mere specifikt end ved traditionelle metoder. Sammen laver vi en annonce -og kanalstrategi, hvor vi definerer målgruppens potentiale.

vores kunder

det siger vores kunder

RISMA Systems:

“Opgaven blev løst rigtig godt. Jeg tror, at vi var lidt en besværlig kunde, fordi vi var i et ekstremt tidspres (jf. børsprocessen). Homey Media var seje til at drive processen, projektlede den og sørge for at alt omkring videooptagelsen var på plads”.
– Chief Market Development Officer hos RISMA Systems, Kasper Holton Hülsen

 

Anders Wall, VP Investor Relations & Head of ESG hos GreenMobility:

”GreenMobility har ved flere lejligheder fået lavet videoer af Homey Media. De har altid en super skarp levering på materialet, der er med til at løfte vores investor kommunikation og gøre den mere levende. Homey Media udfordrer os i GreenMobility med deres forståelse og viden om kommunikation med videoer målrettet sociale medier, som gør vores investor kommunikation endnu bedre”.

Book et møde

Investor relations

SE vores arbejde

Vil du vide mere?

Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder med kommunikere deres aktiehistorier i billeder, og nu er vi klar til at hjælpe dig. Book et uforpligtende møde og hør mere om mulighederne, og hvordan vi kan hjælpe jer.

    Websitet anvender cookies.
    Okay