fbpx

Aktiehistorier på en ny og innovativ måde

 

Vil I have indhold, der plejer og vedligeholder jeres relation til rådgivere og investorer. Hos Homey Media, har vi specialiseret os i at skabe stærke kommunikative videoer der hjælper jer, med at formidle jeres budskab på rette vis til de relevante aktører.

Kontakt os for at hør mere

vores kunder

det siger vores kunder

RISMA Systems:

“Opgaven blev løst rigtig godt. Jeg tror, at vi var lidt en besværlig kunde, fordi vi var i et ekstremt tidspres (jf. børsprocessen). Homey Media var seje til at drive processen, projektlede den og sørge for at alt omkring videooptagelsen var på plads”.
– Chief Market Development Officer hos RISMA Systems, Kasper Holton Hülsen

 

Anders Wall, VP Investor Relations & Head of ESG hos GreenMobility:

”GreenMobility har ved flere lejligheder fået lavet videoer af Homey Media. De har altid en super skarp levering på materialet, der er med til at løfte vores investor kommunikation og gøre den mere levende. Homey Media udfordrer os i GreenMobility med deres forståelse og viden om kommunikation med videoer målrettet sociale medier, som gør vores investor kommunikation endnu bedre”.

Book et møde

Investor relations

Uddrag af videoer produceret til investor relations

Hvorfor vælge os?

Tænk ud af boksen

Video er det bedste medie til at formidle historier igennem i vores tid. Når der skal kommunikeres historier og nyheder, er videoindhold i høj kvalitet vejen at gå. Derfor vil vores kreative hold hos Homey Media, sammen med jer, udvikle idéer og koncepter, så jeres budskab bliver fortalt på en måde, så alle kan følge med.

Brug video og billeder

Video og billeder taler et universelt sprog. Med en video bliver det hele bundet sammen til én historie. Det gør det nemmere at forstå den store sammenhæng. Resultater og kernefortællinger kan som oftest forklares meget bedre i en video.

Nå længere ud med annoncering

Med annoncering kan I ramme jeres målgruppe mere specifikt end ved traditionelle metoder. Sammen laver vi en annonce -og kanalstrategi, hvor vi definerer målgruppens potentiale.

Skil dig ud med video

Ønsker I en anderledes præsentation af årsregnskabet? Måske står I overfor en børsnotering og vil formidle dette på en innovativ måde, for at skabe ekstra omtale? Hos Homey Media hjælper vi jer hele vejen, så I oplyser jeres aktører på den rigtige måde. Sammen lægger vi en strategi for, og producerer, jeres indhold, så I kan nå endnu bredere ud. Vi hjælper også gerne med annoncering på både LinkedIn og Facebook, så I når det fulde potentiale af jeres budskab.

SE vores arbejde

Vil du vide mere?

Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder med at kommunikere deres aktiehistorier i billeder, og nu er vi klar til at hjælpe dig. Book et uforpligtende møde og hør mere om mulighederne, og hvordan vi kan hjælpe jer.