fbpx

Kurser og workshops

Dyk dybere ned i jeres sociale medier med vores kurser og workshops.

Her er der ingen dumme spørgsmål! I den digitale tidsalder er det nemlig afgørende, at mestre kunsten af sociale medier, for at nå ud til dit publikum. Hos Homey Media tilbyder vi skræddersyede kurser og workshops, der giver dig de værktøjer, som du har brug for til at skabe målbare resultater for din virksomheds sociale medier. 

Vi har designet servicen til at imødekomme behovene hos både små og store virksomheder, marketingteams og freelancere. Uanset din baggrund, har vi indhold, der matcher dit niveau og dine mål.

Book et uforpligtende møde

Kurser og workshops

VIDENSDELING I FOKUS

Vi er kæmpe fans af vidensdeling, og vil hellere end gerne dele ud af vores erfaring inden for sociale medier. Vores kurser er designet til at give dig praktiske færdigheder og indsigt, som du kan anvende direkte i din virksomheds sociale mediestrategi.

SKRÆDDERSYEDE KURSER OG WORKSHOPS

Hver virksomhed er unik, og det er derfor vigtigt med en tilgang, der afspejler dette. Vores kurser og workshops er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov, så du får mest muligt ud af oplægget. På den måde sikrer vi os at du bliver knivskarp på, hvordan du udnytter virksomhedens sociale mediekanaler bedst muligt.

BLIV EKSPERT I SOCIALE MEDIER

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med sociale medier, har vi noget for dig. Vores kurser og workshops dækker alt fra grundlæggende principper til avancerede strategier.

Vi elsker at dele ud af vores erfaring

Derfor kommer vi også hellere end gerne ud til din virksomhed og holder et oplæg om netop det, som vi er eksperter i. Oplægget vil selvfølgelig være skræddersyet til netop din virksomhed, og vil blandt andet lære dig, hvordan du udnytter dine sociale kanaler bedst muligt.

Send os en besked

Skal vi hjælpe dig?

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine sociale medier. Send os en besked, eller book et gratis og uforpligtende møde. Så kan vi sammen finde frem til den løsning, som passer dig bedst.

Vil du kontaktes?