Annoncering

Annoncering

Annoncering er til jer, som måske allerede har massere af video og billeder liggende, men hverken har tiden eller overskuddet til at få lagt en plan for at sende det ud. Vi sørger for at lægge en strategi, planlægge posts, eksekvere og selvfølgelig følge op på resultaterne. På den måde letter vi jeres arbejdsbyrde og samtidig sørger for, at i får den opmærksomhed jeres virksomhed fortjener.
 

Book et uforpligtende møde

Annoncering

Det får du

KLAR STRATEGI

Vi elsker at formidle gode historier og skabe værdi for vores samarbejdspartnere. Det gør vi ved at hjælpe med at nå ud til jeres kunder gennem organisk indhold samt målrettet annoncering.

MÅLRETTET ANNONCERING

Med over 70 forskellige kunder og over 200.000 følgere fordelt iblandt vores medarbejdere ved vi præcis, hvad der skal til for at ramme en målgruppe. Igennem målrettet annoncering sørger vi for, at dit content rammer lige præcis den målgruppe du ønsker, og dermed skaber resultater for dig og din virksomhed.

AUTOMATISK

Det hele fungerer automatisk, og uden at du skal røre en finger. Du har derfor tid til at fokusere på din kerneforretning, uden at skulle bekymre dig om håndteringen af dine sociale medier.

Skal vi hjælpe dig?

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine sociale medier. Send os en besked, eller book et gratis og uforpligtende møde. Så kan vi sammen finde frem til den løsning, som passer dig bedst.

    Websitet anvender cookies.
    Okay