Styrk din SoMe-indsats og få flere kunder

Mindre virksomheder og startups

Bliv set og forstået

Du er helt sikkert fantastisk til at drive din virksomhed og kender dit produkt ud og ind. Du arbejder med garanti hårdt og finder det måske svært at få tid til at passe dine sociale medier – og det er synd. For med en stærk og kontinuerlig SoMe-strategi vil du ikke blot kunne øge opmærksomheden omkring dit brand, du vil også kunne mærke det på bundlinjen.

Kontakt os 

En personlig tilpasset SoMe-indsats

Vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi altid en unik løsning til netop dig. Vi starter altid ud med et introduktionsmøde, hvor vi sammen diskuterer jeres udfordringer og potentiale. Med afsæt i dette udarbejder vi et tilbud specielt til jer. Vores kompetencer spænder vidt, hvilket betyder, at vi både står klar til at overtage jeres sociale medier 100 %, hvis behovet er for det, eller hvis der blot ønskes sparring og rådgivning.

 

 

det får du med en SoMe-pakke

Strategi

Vi hjælper jer med at udarbejde den helt rigtige strategi. Fra målgruppeanalyse til kanalstrategi. På den måde sørger vi for at ramme jeres publikum præcis, hvor de er, og I undgår at bruge marketingskroner på tiltag, som ikke fungerer!

 

produktion

Vi laver alt produktion in-house med eget  udstyr. Det betyder, at der sjældent er langt fra idé til den færdige produktion. I får tilknyttet en fast content creator fra vores team, som besøger jer en gang om måneden. Efter besøget redigeres materialet, så det er klart til at blive postet på jeres sociale medier.

planlægning

Når alt content er færdigredigeret og godkendt, går vi i gang med planlægningen. Vi hjælper med at poste indholdet på de udvalgte kanaler, og står også gerne for tekster til opslagene. Vi analyserer løbende på performance, så vi kan blive ved med at styrke jeres sociale medier.

vores kunder

Det siger vores kunder

“Vi har et samarbejde med Homey Media, hvor vi er fast abonnementskunde (…). For os her i ATSE Optik kan det godt være en kæmpe udfordring at stå foran kameraet, og huske alt det vi har lyst til at fortælle vores kunder, men Homey Media er bare utrolig gode til at få os til at slappe af foran kameraet, og så ved vi også bare, at de klipper filmene, så de kommer til at se super godt ud bagefter”.
– Butikchef hos ATSE Optik, Heidi Mørk.Kontakt os

Mindre virksomheder og startups

Sociale medier er din ven

Med den rette indsats kan dine sociale kanaler spille en afgørende rolle, når det kommer til branding, salg og rekruttering i din virksomhed. Hos Homey Media har vi siden 2018 hjulpet virksomheder, med at styrke deres indsats på de sociale medier, og står nu også klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt os

Websitet anvender cookies.
Okay