fbpx

Styrk din SoMe-indsats og få flere kunder

Mindre virksomheder og startups

Bliv set og forstået

I er eksperter i at drive jeres virksomhed og kender jeres produkter som jeres egen baglomme. Vi er eksperter i at formidle engagerende historier og budskaber, på de sociale medier,  til specifikke målgrupper. Sammen kan vi sørge for, at I kan fokusere jeres energi på det, som I er dygtige til. En stærk SoMe-strategi er altafgørende for, om I får succes med jeres online identitet, som kan ses på bundlinjen.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Mindre virksomheder og startups vi har hjulpet

Det siger vores kunder

“Vi har et samarbejde med Homey Media, hvor vi er fast abonnementskunde (…). For os her i ATSE Optik kan det godt være en kæmpe udfordring at stå foran kameraet, og huske alt det vi har lyst til at fortælle vores kunder, men Homey Media er bare utrolig gode til at få os til at slappe af foran kameraet, og så ved vi også bare, at de klipper filmene, så de kommer til at se super godt ud bagefter”.
– Butikchef hos ATSE Optik, Heidi Mørk.

Kontakt os

det får du med en SoMe-pakke hos Homey Media

Strategi

Fra målgruppeanalyse til en skarp sociale medie strategi. Vi hjælper jer igennem processen til at finde frem til den helt rigtige strategi, så I ikke bruger unødige marketingkroner. Gennem den skræddersyede social medie strategi, sørger vi for at ramme jeres helt rigtige målgruppe!

 

Produktion

Rejsen fra idé til færdigt produkt er ikke lang hos Homey Media. Vores dygtige content creators laver al produktion af content  in-house. I samarbejde med jer aftaler vi, hvornår vi skal komme og besøge jer. Vi sørger for at producere og redigere billede- og video-materialerne, så I er sikre på, at der er et godt flow i jeres månedlige posts på jeres sociale medier. I vil blive tilknyttet en fast content creator, så vi er sikre på, at jeres behov og identitet altid vil være i førersædet.

Planlægning

Vi elsker at analysere det content, som vi producerer, så vi kan blive dygtigere. Derfor hjælper vi med at planlægge og publicere jeres indhold på de sociale medier, når alt content er færdigredigeret og godkendt af jer. På den måde styrker vi jeres brand på de sociale medier.

Uddrag af videoer produceret til mindre virksomheder og startups

En personlig og skræddersyet indsats på sociale medier

Hvad enten jeres behov er sparring og rådgivning eller en komplet overtagelse af jeres sociale medier, står vi klar til at hjælpe. Vi har ikke to ens løsninger på papiret, da vi ved, at virksomheder har forskellige behov. Derfor udarbejder vi en handlingsplan, der passer til jeres udfordringer og potentiale, på baggrund af et introduktionsmøde, og derefter går vi i gang med at producere kvalitets content på jeres kanaler.

 

 

Mindre virksomheder og startups

Sociale medier er din ven

Hos Homey Media har vi, siden 2018, hjulpet over 100 forskellige virksomheder og brands med branding, salg og rekruttering. Med den rette indsats og strategi kan jeres sociale kanaler spille en afgørende rolle, når det kommer til dette. Og vi står også klar til at hjælpe jer!