fbpx

Skab relationer til jeres kunder

Større virksomheder og kæder

Vi leverer altid et produkt af høj kvalitet, som du kan være stolt af at dele på din virksomheds sociale medier. Vores mål er at øge opmærksomheden omkring jeres brand, i fællesskab med jer. Om det er gennem vores abonnementsløsning med contentproduktion og varetagelse af jeres sociale medier, eller om vi skal supplere jeres marketingteam med add-on løsninger, vil vi altid være i førersædet med produktioner af højeste kvalitet.

Kontakt os

Større virksomheder og kæder, som vi har hjulpet

Vi gør en forskel for jeres online tilstedeværelse

Uanset om I allerede har et fantastisk marketingteam eller har behov for en full-service løsning, står vi klar til at hjælpe jer. Vi skræddersyr altid vores løsninger, så I aldrig betaler for noget, som I ikke har behov for. Vores erfaringer spænder vidt, og vi har allerede rådgivet og hjulpet mere end 295 forskellige virksomheder med alt fra contentproduktion og annoncering til undervisning og workshops i sociale medier.

vi tilbyder

En sociale medie abonnementsløsning

For et fast månedligt beløb varetager vi jeres sociale medier. Det betyder, at I hverken skal tænke på, hvornår der sidst blev postet eller bekymre jer om produktionen af content til det næste opslag.

Et klippekort

Med et klippekort køber I et bestemt antal dage, som I kan bruge når det lyster, til at få produceret content hos os. Denne løsning er oplagt, hvis I allerede har et marketingteam, men ønsker at løfte jeres indsats på jeres sociale medier.

enkeltstående videoproduktion

Har I et stort event planlagt eller brug for en firmapræsentation til jeres hjemmeside, hjælper vi gerne med både produktionen, men også storyboard, lokationer og statister, hvis I ønsker det

Processen

Forberedelse

Vælger I vores abonnementsløsning, sender vi en content plan til godkendelse én gang om måneden. Vælger I en af vores andre løsninger, bidrager vi også gerne med planlægning, idégenerering og skudplaner til jeres sociale medier.

Produktion

Vi tager ud og filmer, og medbringer naturligvis alt nødvendigt udstyr herunder kamera, stativer, lys, mikrofoner mv. Når optagelserne til jeres content er i hus, sorterer vi materialet, klipper og redigerer det, så det er tilpasset hvert sociale medie kanal.

Udgivelse

Når det færdige content er godkendt, hjælper vi med at udgive det på jeres sociale medier, så I når ud til flest mulige forbrugere. Hvis I ønsker det, skriver vi gerne tekster til opslagene, hvor vi altid har fokus på jeres tone of voice.

Større virksomheder og kæder

Vil du høre mere?

Vi har allerede hjulpet en række virksomheder med engagerende content, og nu er vi også klar til at hjælpe dig. Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.