video er vores styrke,
hvad er din?

 

 

Større virksomheder og kæder

Sammen yder vi en solid indsats på jeres online kanaler, således vi skærper opmærksomheden omkring jeres brand. Vi tilbyder både full-service løsninger, med contentproduktion og varetagelse af jeres sociale kanaler, men også add-on løsninger, hvor vi supplerer jeres marketingsteam. Uanset hvilken løsning I vælger, gør vi vores bedste, så I kan fokusere på at drive jeres forretning.Book et møde

Vi gør en forskel

Uanset om I allerede har et fantastisk marketingsteam, eller har behov for full-service løsning, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi skræddersyr altid vores løsninger, så I aldrig betaler for noget, som I ikke har behov for. Vores erfaringer spænder vidt, og vi har allerede rådgivet og hjulpet mere end 70 forskellige virksomheder med alt fra contentproduktion og annoncering til undervisning og workshops.

vi tilbyder

En abonnementsløsning

For et fast månedligt beløb varetager vi jeres sociale medier. Det betyder, at I hverken skal tænke på, hvornår der sidst blev postet, eller bekymre jer om indholdet af det næste opslag.

Et klippekort

Med et klippekort køber I et bestemt antal dage, som I kan bruge til at få produceret videoindhold hos os. Denne løsning er oplagt, hvis I allerede har et marketingteam, men ønsker at løfte jeres indsats.

Selvstændig videoproduktion

Har I et stort event planlagt eller brug for en firmapræsentation til jeres hjemmeside, hjælper vi gerne med både produktionen, men også storyboard, lokationer og statister, hvis I ønsker det

vores kunder

Processen

forberedelse

Vælger I vores abonnementsløsning, sender vi en content plan til godkendelse én gang om måneden. Vælger I en af vores andre løsninger, bidrager vi også gerne med planlægning, idégenerering og skudplaner.

Produktion

Vi tager ud og filmer og medbringer naturligvis alt nødvendigt udstyr herunder kamera, stativer, lys, mikrofoner mv. Når optagelserne er i hus, sorterer vi materialet, klipper og redigerer det.

Udgivelse

Når det færdige content er klar, hjælper vi med at udgive det således, at I når ud til flest mulige. Hvis I ønsker det, skriver vi gerne tekster til opslagene, hvor vi altid har fokus på jeres tone of voice.

Større virksomheder og kæder

Vil du høre mere?

Vi har allerede hjulpet en række virksomheder med engagerende content, og nu er vi også klar til at hjælpe dig. Book et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.

 
Book et møde

Websitet anvender cookies.
Okay