fbpx

Fordi gode historier
skal fortælles

Vi har allerede hjulpet virksomheder som Zoologisk Have, 7-Eleven Danmark, Danske Rederier og mange flere med at komme længere ud med deres budskab. Hvad enten I ønsker generel branding af jeres virksomhed, at tiltrække nye kolleger eller ramme en specifik målgruppe, står vi klar til at hjælpe med fængende og engagerende videoproduktioner.

Kontakt os 

Kultur- og serviceinstitutioner

Kultur- og serviceinstitutioner som vi har hjulpet

Det siger vores kunder

Heidi Bøtcher Sørensen, HR Chef hos Zoologisk Have København

“Vi har ved de seneste rekrutteringer benyttet video. Vores oplevelse er, at det er mere effektivt for vores rekrutterende ledere. Det opleves som en kæmpe succes, og vi rammer hurtigere de rette kandidater. Mit samarbejde med Homey Media har i den forbindelse været yderst professionelt. Deres kreative input har bidraget til den høje kvalitet, og deres evne til at få vores medarbejdere til at slappe af, når kameraet kører, har medvirket til, at vores kultur fremstår spot on”.

Rekrutteringsvideo til København Zoologisk have

77 % flere ansøgere end gennemsnittet

Uddrag af videoer produceret til kultur- og serviceinstitutioner

opnå bedre resultater med video

Vi ved, hvor hård konkurrencen på sociale medier kan være, især når det gælder om at fange jeres målgruppes opmærksomhed. Med videoproduktioner og billeder i højkvalitet, samt en klar indholdsstrategi, kan I skille jer ud fra mængden. Vi skræddersyr den bedste løsning til jer, så jeres behov er dækket ind på bedst mulige måde.

hvorfor vælge os?

 

Få bedre resultater

Med video kan du præsentere dine budskaber for din målgruppe på en måde, der gør det hurtigere og nemmere for dem at forstå. Video fanger dine kunders opmærksomhed, som kan hjælpe til at øge engagement på dine sociale medier eller hjemmeside.

Skil dig ud

For at skille sig ud af mængden på sociale medier er det vigtigt, at man efterlader et personligt og autentisk indtryk i sine opslag. Det gør vi ved at levere velproducerede videoer med fokus på jer og jeres virksomhed. Det hjælper jeres kunder med at få en bedre forståelse for, hvem virksomheden er, og hvad I gør godt. Det efterlader en større troværdighed, og i sidste ende vil det skabe en større tillid mellem jer som virksomhed og jeres kunder.

In-house produktion

Hos os er processen fra idé til færdigt produkt ikke lang. Sammen udvikler vi konceptet for jeres videoer og sætter rammen for produktionen. Al vores produktion foregår in-house, hvilket betyder, at vi løfter processen fra idéudvikling til den færdige video, uden behovet for ekstern hjælp. Vores hold af kreative content creators sidder klar til at producere jeres videoer i høj kvalitet, tilpasset jeres behov.

Klar til at høre mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke dit brand og optimere dine sociale medier gennem content produktion, eller søger du et konkret tilbud på en opgave? Så book et møde med os!