Klippekortsløsning

Klippekortsløsning

Med vores klippekortsløsning bestemmer du selv, hvor mange klip du ønsker at købe – selvfølgelig til en fordelagtig pris. 1 klip svarer til en fuld arbejdsdag, og du styrer helt selv hvor og hvornår du gerne vil bruge dine klip. Uanset om det er hjælp til at skyde noget knivskarpt content, lægge en skudsikker strategi eller du kæmper lidt med annoncering, så står vi klar til at hjælpe.
 

Book et uforpligtende møde

Klippekortsløsning

Det får du

FLEKSIBILITET

Bestem helt selv, hvor mange klip du ønsker og, hvornår du ønsker at bruge dem. Vi er der for dig lige så snart du får en god idé til et stykke content, og sammen sørger vi for at skaffe dig de resultater du ønsker.

EKSPERTER

Vores medarbejdere har til sammen over 200.000 følgere fordelt på deres sociale kanaler. Vi ved derfor, hvad der skal til for at opnå succes på sociale medier. Vi har masser erfaring at trække på og har allerede produceret videoer for mere end 70 forskellige kunder.

Skal vi hjælpe dig?

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine sociale medier. Send os en besked, eller book et gratis og uforpligtende møde. Så kan vi sammen finde frem til den løsning, som passer dig bedst.

    Websitet anvender cookies.
    Okay