fbpx

Klippekortsløsning

Overvejer du vores abonnementsløsning, men ønsker lidt mere fleksibilitet? Med vores klippekort bestemmer du selv, hvor mange klip du vælger at købe – selvfølgelig til en fordelagtig pris. Uanset om du ønsker hjælp til at skyde noget knivskarpt content, lægge en skudsikker social media strategi eller du kæmper lidt med annoncering.

Fordelene ved vores klippekort:

✅ Fleksibilitet: Ingen faste bindinger. Gør brug af dine klip, når du ønsker det. 

✅ Ekspertise: Drag fordel af vores ekspertviden indenfor sociale medier, videoproduktion og copywriting. Vi har hjulpet 300 virksomheder med deres content.  

✅ Omkostningseffektivt: Få mere for pengene med vores inkluderede rabat på klippekort.

 

Book et uforpligtende møde

Få rabat ved pakkeløsninger

Hvad indebærer klippekortet?

Forestil dig, at du har et team af sociale medie- og videoproduktionseksperter lige ved hånden, klar til at hoppe ind, når du har brug for dem. Hvert klip, du køber, svarer til en dag med vores dygtige team, klar til at tackle alt fra jeres content strategi til videoproduktion og tekstforfatning.

EN INVESTERING I FREMTIDEN

I den digitale verden er konstant innovation og tilpasning, nøglen til succes. Med Homey Media’s klippekort løsning får du den fleksibilitet og ekspertise, du behøver for at holde dig og dit content konkurrencedygtigt, under de evigt skiftende markedstrends og forbrugerkrav.

HJÆLP EFTER BEHOV

Der er ingen begrænsninger på et klippekort fra Homey Media. I bestemmer helt selv, hvor mange klip I ønsker og hvornår I ønsker at gøre brug af dem. Sammen sørger vi for at skaffe de resultater, I ønsker. Vi står til rådighed for dig og din virksomhed, så snart I har en god idé til et stykke content, eller blot har brug for at få planlagt nogle opslag.

EKSPERTER I SOCIALE MEDIER

Med vores klippekort får du ikke bare rådgivningstimer – du får en partner, der er dedikeret til din online succes.  Vi har stor erfaring i at producere engagerende content til virksomheder af alle størrelser, bl.a.  7-Eleven Danmark, Wolt, Zoologisk Have og over 295 andre forskellige virksomheder. Vi ved derfor, hvad det kræver for at I får succes gennem jeres sociale medier.

Få rabat ved pakkeløsninger

Er klippekortsløsningen den rette for dig?

Hvis du søger en fleksibel løsning, der giver dig adgang til et team af sociale medie- og videoproduktionseksperter, er svaret ja. Kontakt os i dag og lad os sammen udforske, hvordan vores klippekort løsning kan løfte din virksomheds digitale fodaftryk.