Sociale medier på abonnement

Sociale medier på abonnement

Jeres success på de sociale medier er det vigtigeste for os. For hvis i ikke får success, får vi ikke succes. Med vores løsning “Sociale medier på abonnement” sørger vi for, at alt kommer til at spille på jeres sociale medier. Vi sørger for alt fra planlægning til produktion og eksekvering – selvfølgelig i tæt samarbejde med jer.
 

Book et uforpligtende møde

Sociale medier på abonnement

Det får du

AUTOMATISK

Det hele fungerer automatisk, og der udgives posts hver uge, uden at du skal røre en finger. Du har derfor tid til at fokusere på din kerneforretning, uden at skulle bekymre dig om håndteringen af dine sociale medier.

EKSPERTER

Vores medarbejdere har til sammen over 200.000 følgere fordelt på deres sociale kanaler. Vi ved derfor, hvad der skal til for at opnå succes på sociale medier. Vi har masser erfaring at trække på og har allerede produceret videoer for mere end 70 forskellige kunder.

KLAR STRATEGI

Vi elsker at formidle gode historier og skabe værdi for vores samarbejdspartnere. Det gør vi ved at hjælpe med at nå ud til jeres kunder gennem organisk indhold samt målrettet annoncering.

Kunder som har valgt denne løsning

Skal vi hjælpe dig?

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine sociale medier. Send os en besked, eller book et gratis og uforpligtende møde. Så kan vi sammen finde frem til den løsning, som passer dig bedst.

    Websitet anvender cookies.
    Okay