fbpx

Den komplette løsning: Sociale medier medier på abonnement

I den digitale tidsalder er en stærk tilstedeværelse på de sociale medier ikke længere “nice-to-have”, men derimod helt essentielt for virksomhedens vækst. Lige meget hvilke serviceydelser eller produkter din virksomhed tilbyder, er du garanteret at din målgruppe befinder sig aktivt på de sociale medier. Vi ved til gengæld også, at dagligdagen kan være travl, og det første, der nedprioriteres, er ofte det organiske indhold på virksomhedens sociale medier. Måske er det også derfor, at du er landet her hos os?

Vil du høre mere om dine specifikke muligheder?

Sociale medier på abonnement

Hvad indebærer vores abonnement?

Forestil dig at have et team af kreative eksperter, der konstant arbejder for at forbedre din online tilstedeværelse, mens du med ro i maven, kan fokusere på din kerneforretning.

AUTOMATISERET CONTENT, MEN PERSONLIGT

Det lyder nok for godt til at være sandt, men det er det ikke! Vores hold af eksperter i billede- og videoproduktion samt copywriting sørger for, at der bliver udgivet opslag og produceret content til jeres sociale medier, månedligt. Selvom vores service er automatiseret, sikrer vi, at jeres content altid er personligt og relevant for din virksomhed. Vores team af eksperter har hjulpet alt fra startups til store virksomheder med at skabe engagerende content, der resonerer med målgruppen.

SOCIALE MEDIE EKSPERTER

Gennem de sidste fire år, har vi produceret engagerende video- og billede- content for 7-Eleven Danmark, Wolt, Zoologisk Have og over 200 andre forskellige virksomheders sociale medier. Se vores Cases. Vi ved derfor, hvad det kræver for, at I får succes med jeres sociale medier.

VÆKST GENNEM CONTENT STRATEGI

Vi vil hjælpe jer til at nå ud til jeres specifikke målgruppe! Det gør vi gennem organisk content og målrettet annoncering. Vi elsker at skabe værdi for vores partnere og formidle virksomhedernes storytelling ud på de rette kanaler til de rette mennesker. Uanset om dit mål er at øge din følgerskare, engagement eller konverteringsrate, har vi de værktøjer og ekspertise, du har brug for. Alt, nemt og bekvemt samlet i ét abonnement.

Kunder som har valgt vores abonnement

Vi har allerede hjulpet en række virksomheder gennem deres abonnementsløsning. Er din sociale medie profil den næste, der skal have en kærlig hånd? Book møde 

Sociale medier på abonnement

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores abonnementsservice kan hjælpe din online tilstedeværelse på de sociale medier. Lad os sammen skabe en storytelling, der engagerer, inspirerer og konverterer.