Om os

Vi er digitalt indfødte og har arbejdet benhårdt for at blive dygtige til det, vi laver.

Vi har hjulpet over
70 Virksomheder
Med at få success på de sociale medier.
Det har vi gjort med over
1.000 Timers
Produceret video content.
Om os
NYTÆNKENDE

VI GØR EN FORSKEL

Vi brænder for at skabe relationer mellem organisationer og deres kunder. Vi forener jeres idéer og visioner med vores kompetencer inden for sociale medier og content produktion. Det resulterer i engagerende og æstetisk indhold, der med garanti gør en forskel for jeres online markedsføring.

MØD TEAMET

Vi er et ungt team, der har en kreativ og nytænkende tilgang til alle vores opgaver – det er sådan vi bedst muligt hjælper dig og din organisation med jeres kommunikation via sociale medier.

Marie Vagn-Hansen

Marie er medstifter og kreativ chef hos Homey og har hovedansvaret for alt det content, vi producerer. Hun har selv over 70.000 følgere på de sociale medier og brænder for at formidle, ikke kun hendes egne, men også andre virksomheders gode historier.

Marie@homeymedia.dk

+45 60 61 12 39

Sebastian Jørgensen

Sebastian er medstifter af Homey har det strukturelle og økonomiske overblik. Han er tovholder på Homeys mange projekter og kunder og sørger for, at alle deadlines og budgetter bliver overholdt.

Sebastian@homeymedia.dk

+45 41 11 15 81

Tue Østergaard

I 2020 indtrådte Tue Østergaard i ejerkredsen hos Homey Media. Til dagligt er Tue direktør hos HC Andersen Capital og sidder i bestyrelsen hos blandt andet GreenMobility. Tue har i mere end 20 år arbejdet med aktier og er desuden fast aktiekommentator hos Børsen. Derfor fungerer Tue også som en aktiv del af vores IR-projekter.

Tue@hcandersencapital.dk

Camilla Nielsen

Camilla er Homeys COO og har derfor det helt store overblik. Hun står for koordineringen af de forskellige projekter. Derudover er Camilla altid klar til at hjælpe til med de forskellige processer, såsom idéudvikling og idéimplementering.

Camilla@homeymedia.dk

+45 28 87 99 33

Andreas Rasmussen

Andreas er en fast del af vores content team. Med sin store tekniske forståelse samt øje for detalje leverer Andreas videoproduktioner på højt niveau. Udover at arbejde som videograf, er Andreas ekspert i annoncering og står klar til at hjælpe jer med at få jeres nye content, til at nå vidt ud til jeres målgruppe.

Andreas@homeymedia.dk

+45 60 84 44 49

Sofia Korff

Sofia er en af vores SoMe eksperter. Med et samlet reach på over 150.000 på hendes egne kanaler, ved hun lige præcis, hvad der skal til, for at opbygge et brand. Derudover er Sofia en utrolig kompetent videograf, og forstår sig på at forene sine idéer med jeres værdier og visuelle identitet.

Sofia@homeymedia.dk

+45 31 65 61 56

Sarah Wejs

Sarah er Homeys marketingassistent. Hendes primære opgave er at assistere Marie, hvor hun tager del i salgsprocessen. Sarah har i den forbindelse fokus på at udarbejde kreative salgsbriefs og generere leads.

Sarah@homeymedia.dk

+45 31 40 02 80

Dem har vi hjulpet

Marie vagn-hansen – kreativ chef

MØD kvinden bag idéerne

Marie er den ene af Homeys to stiftere og hjernen bag vores mange kreative koncepter. Hun er med fra første møde til den endelige godkendelse af videoerne. Marie kan desuden bookes til foredrag og webinarer, hvor hun underviser i sociale medier og videoproduktion.

marie@homeymedia.dk

Om os
Websitet anvender cookies.
Okay