fbpx

Videoproduktion

Få produceret en video i høj kvalitet, der gør indtryk og fanger dine kunders opmærksomhed. En professionel videoproduktion kan skabe videoer i mange forskellige æstetiske udtryk og få dit budskab ud i den form, der passer din virksomhed bedst.

Læs med her og gå ikke glip af de mange muligheder en videoproduktion kan være med til at give jer.

Hvorfor vælge en videoproduktion?
Med en videoproduktion kan du kort og præcist få dit budskab kommunikeret ud til dine kunder, der samtidig fanger dine kunder mere end et billede gør. For at en video skal fange dit publikums opmærksomhed, kræver det selvfølgelig at videoerne er i høj kvalitet. Udover dette er en af forudsætningerne, at videoerne ikke er for lange, hvor du prøver at få sagt alt. Det kan derfor være en ide at lave flere, men kortere videoer. Også dette kan vi hjælpe med, med vores abonnement løsning.

Derudover er der ingen tvivl om, at video er kommet for at blive, med både Instagram, Facebook og TikTok, der indenfor det seneste år har udvidet deres videomuligheder. Så videoproduktion er helt klart vejen frem, når det kommer til digital markedsføring.

Hvilken slags videoer?
Vi har et bredt udvalg af forskellige former for videoproduktioner. Om du skal bruge en video, der viser hvor fedt dit event var, eller om du skal have hjælp til en produktvideo i høj kvalitet, der viser, hvorfor folk skal købe lige præcist dit produkt, er det noget vi kan hjælpe med og sammen kan vi finde den optimale form for videoproduktion for jer.

– Præsentationsvideo
En præsentationsvideo hvor du introducerer din virksomhed ved hjælp af smilende medarbejder og et god speak, kan være med til at din virksomhed fremstår mere personlig. Dette kan være med til at skabe mere tillid og troværdighed, hvilket gør folk har en højere tilbøjelighed til at vælge din virksomhed frem for andre.

– Event
Skal din virksomhed afholde et event, og vil du gerne have dette foreviget? Her kan en video få genskab stemingen gennem en videoproduktion til jeres hjemmeside eller sociale medier, så dem der ikke kunne deltage i eventet og kan se hvor godt et event det var.

– Produktvideo
En god produktvideo kan være med til at styrke dit brand, og dermed føre til øget salg.

– SoMe videoer
De forskellige sociale medier er blevet store reklameplatforme, hvor der er muligheder for at få en video direkte i din målgruppes nyhedsfeed.

– Reklamefilm
En reklamefilm kan bruges til mange former for markedsføring. Gennem hele processen, både før og efter selve videoproduktionen, hjælper vi med at visualisere dit budskab

Videoproduktion til sociale medier
De forskellige sociale medier er i fremgang, og det skal din virksomhed selvfølgelig benytte sig af, og her kan videoer virkelig hjælpe. En videoproduktion der fører til videoer i øjenhøjde med din målgruppe kan være med til at flere interagerer med dine forskellige platforme. At videoerne er i niveau med din målgruppe er et meget vigtigt punkt, da videoerne som er fra for store produktioner og kan fremstå for pompøse, hvilket kan medføre, at folk opfatter videoerne som reklamer, og derfor scrolle forbi dem. Derfor er det essentielt at vælge den videoproduktion, der passer bedst til din virksomhed.

Skal vi hjælpe med din videoproduktion?
Hos Homey Media hjælper vi dig med en videoproduktion, der imponerer dine kunder. Uanset om det er en enkeltstående videoproduktion, eller et abonnement du ønsker.
Vi hjælper dig rigtig gerne, du er derfor altid velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak om en mulig videoproduktion. Vi kan fanges på telefon 53 50 46 40 eller på mail marie@homeymedia.dk