fbpx

TikTok for virksomheder

Er din virksomhed klar?

TikTok for virksomheder | Få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at gå viralt?

TikTok har forandret hvordan vi opfatter og bruger sociale medier. Fra at bruge en masse tid på at se, læse og engagere sig i hvad ens venner interagere med, har TikTok og deres ‘For You Page’ medvirket til, at man ofte ser indhold fra profiler man ikke nødvendigvis kender eller har set før. Det har en masse fordele for virksomheders brug af TikTok, men det kræver også, at man bruger TikTok på mediets præmisser.

TikTok har udviklet sig fra at være et trendende medie med dansende børn og unge til at være en tidssluger med uendelig mængder content og en målgrupper på tværs af aldersgrupper, køn og interesser.

Og når ja, så er det også blevet verdens anden største søgemaskiner og altså overhalet Youtube. TikTok er derfor også blevet mere og mere oplagt at bruge for flere virksomheder.

Er din virksomhed klar til TikTok, så kontakt os og lad os sammen gennemgå din virksomheds potentiale

 

Ja, jeg er klar til at gå viralt

Kickstart af TikTok profil

+3.000.000 visninger

+7.000 følgere

+70.000 likes

Siden da har vi produceret mere indhold til Rådet for Sikker Trafiks TikTok og følgerantallet er steget yderligere.

Læs mere om casen

TikTok for virksomheder | Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder

Research og  Idégenerering

Værdiskabelse, lyde og trends er tre af hovedelementerne, når vi researcher TikTok og finder på idéer til vores samarbejdspartere. Vi sørger for, at idéerne passer til dit brands værdier og at de er baseret på de nyeste trends og tendenser.

Videoproduktion og copywriting

En af de vigtigste elementer for at få succes på TikTok er at lave content, der passer ind i platformen – såkaldt native content.  Gennem flere end 100 producerede TikTok-videoer og mange timers research på platformen ved vi lige præcis hvordan native content ser ud.

Annoncering

På TikTok oplever vi generelt billigere CPM-priser end andre platforme, og det er derfor oplagt at benytte sig af annoncering i samspil med sin organiske indsats. Ydermere kan TikTok også bruges til mere traditionelle digitale annoncer, hvor trafik eller køb er målsætningen.

Lad os tales ved!

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.

TikTok for virksomheder | Få et uforpligtende tilbud

HOS HOMEY MEDIA HAR VI SIDEN 2018

Hjulpet over
100 virksomheder
med at få succes via SoMe
produceret over
1000 timers
video content
Postet over
6500 opslag
på Facebook og Instagram
Opsat over
2000 annoncer
via Meta, LinkedIn og TikTok