Få din gratis SoMe gennemgang

Du fortjener at få mest muligt ud af dine sociale medier. Med den konstante udvikling, nye features og algoritmeændringer, kan det være svært at vide om man udnytter medierne optimalt. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis gennemgang af dine sociale medier, hvor vi herefter kommer med konkrete tips og tricks til hvor du kan højne kvaliteten. Skriv dine kontaktoplysninger og navnet på din virksomhed herunder, så kontakter vi dig snart.


   

  Landing page – Retargeting – 1

  Få din gratis SoMe gennemgang

  Du fortjener at få mest muligt ud af dine sociale medier. Vi er eksperter i sociale medier og tilbyder lige nu at give dig en gratis gennemgang af dine kanaler.


    

   Landing page – Retargeting – 1

   Hvad er en some gennemgang?

   Når du bestiller en gratis SoMe gennemgang hos Homey Media betyder det, at en af vores SoMe-eksperter kigger dine sociale kanaler igennem. Vi vil kigge efter områder, hvor der er mulighed for at højne kvaliteten af jeres indhold. Derefter holder vi et møde, hvor vi vil gennemgå resultaterne af gennemgangen. Vores mål er, at du efter vores møde vil have en bedre forståelse for hvordan du skaber mere engagerende indhold, som fanger lige netop din målgruppe.

   Få din gratis SoMe gennemgang øverst på siden

   CONTENT PRODUCERET I 2020

   Landing page – Retargeting – 1

   BLIV SET OG FORSTÅET

   Vi ved, at du er knivskarp til at drive din virksomhed og kender dit produkt ud og ind. Vi ved også, at du arbejder hårdt – og der derfor ikke nødvendigvis er tid til den helt store indsats på dine sociale medier. Det er en skam, for sociale medier er et virkelig kraftigt værktøj. Derfor vil vi gerne tilbyde en gratis SoMe gennemgang, som forhåbentlig kan hjælpe dig til at få mere ud af dine sociale kanaler.

   Send os en besked

   Vi er Homey Media

   Hos Homey Media arbejder vi benhårdt for at blive dygtige til det vi laver. Vi er et team, som kommer med vidt forskellige baggrunde, og med masser af erfaring indenfor hvert vores felt. Vi har hjulpet over 80 virksomheder med at skabe engagerende og æstetisk indhold. Det har vi bl.a. gjort gennem mere end 1.000 timers produceret video.

   Kontakt os

   Landing page – Retargeting – 1
   Websitet anvender cookies.
   Okay