Få en gratis some gennemgang

Vil du have mere ud af dine sociale medier? Hos Homey Media er vi eksperter i sociale medier og vi kan hjælpe dig med at optimere din virksomheds kanaler.

Lige nu tilbyder vi en gratis gennemgang, hvor vi kommer med tips og tricks til hvordan jeres sociale medier kan optimeres og forbedres. Skriv dine kontaktoplysninger og navnet på din virksomhed herunder, så kontakter vi dig snart.


   

  Landing page – Kultur virksomheder – 1

  Få din gratis SoMe gennemgang

  Du fortjener at få mest muligt ud af dine sociale medier. Vi er eksperter i sociale medier og tilbyder lige nu at give dig en gratis gennemgang af dine kanaler.


    

   Landing page – Kultur virksomheder – 1

   Hvad er en some gennemgang?

   Når du bestiller en gratis SoMe gennemgang hos Homey Media betyder det, at en af vores SoMe-eksperter kigger dine sociale kanaler igennem. Vi vil kigge efter områder, hvor der er mulighed for at højne kvaliteten af jeres indhold. Derefter holder vi et møde, hvor vi vil gennemgå resultaterne af gennemgangen. Vores mål er, at du efter vores møde vil have en bedre forståelse for hvordan du skaber mere engagerende indhold, som fanger lige netop din målgruppe.

   Få din gratis SoMe gennemgang øverst på siden

   Content produceret til service- og kulturinstitutioner

   Landing page – Kultur virksomheder – 1

   FORDI GODE HISTORIER SKAL FORTÆLLES

   Video er et fantastisk redskab. Uanset om din virksomhed har en historie I ønsker at fortælle, eller I ønsker at tiltrække nye kollegaer, så kan video hjælpe dig med at nå længere ud til dit publikum. Vi er et hold af SoMe eksperter, som allerede har hjulpet virksomheder som København Zoo, Danske Rederier, Kolding Designskole og mange flere, og står nu også klar til at give dig en hjælpende hånd.

   Send os en besked

   Vi er Homey Media

   Hos Homey Media arbejder vi benhårdt for at blive dygtige til det vi laver. Vi er et team, som kommer med vidt forskellige baggrunde, og med masser af erfaring indenfor hvert vores felt. Vi har hjulpet over 80 virksomheder med at skabe engagerende og æstetisk indhold. Det har vi bl.a. gjort gennem mere end 1.000 timers produceret video.

   Kontakt os

   Landing page – Kultur virksomheder – 1
   Websitet anvender cookies.
   Okay