fbpx

Rekrutteringsvideo

Tiltræk de bedste talenter med en rekrutteringsvideo

Video er et fantastisk værktøj til at fortælle historier. Det gælder både overfor kunder og fremtidige ansatte. Mange virksomheder har i dag fået øjnene op for de muligheder, en video kan give i rekrutteringsfaser. Det betyder, at mange kandidater i højere grad går op i kulturen og værdierne i en mulig arbejdsplads. Især de unge går op i at kunne stå inde for den virksomhed, de har på CV’et. Denne aldersgruppe, Generation Z, fokuserer mindre på de objektive værdier såsom løn, men mere på CSR-strategi (Corporate Social Responsibility) og arbejdsmiljø.

Hvis en virksomhed ønsker at tiltrække kandidater fra denne aldersgruppe, er fordelene ved rekrutteringsvideo svær at overse. De unge er vokset op med teknologi og er derfor massivt tilstede online. Det er derfor en kæmpe fordel at dele en rekrutteringsvideo på Facebook, Instagram og LinkedIn for dermed at tiltrække opmærksomhed og sikre sig et fint antal ansøgninger.
Hvorfor er en rekrutteringsvideo en god idé?
En professionel rekrutteringsvideo, i god kvalitet, vil hjælpe dig med at få flere ansøgninger til dit jobopslag. Du har med en rekrutteringsvideo muligheden for at nå længere ud, og på den måde få fat i de helt rigtige kandidater.

Den gode video
En god rekrutteringsvideo præsenterer din virksomhed på levende vis og det job, som du tilbyder kandidaten. Videoen præsenterer på én gang visioner, miljø og omgivelser. Dermed får de mulige kandidater et meget bedre indtryk af, hvad virksomheden og stilling går ud på. Den gode rekrutteringsvideo kan bruges på både hjemmeside og sociale medier, og giver dig derfor muligheden for at nå ud til rigtig mange mennesker.

Find den rigtige kandidat til jobbet
De dygtigste kandidater er som regel allerede i job. Du skal derfor fange deres interesse og vise hvilke muligheder en stilling i din virksomhed kan skabe i deres karriere.

Flere og flere virksomheder bruger i dag video som en del af deres rekruttering, og derfor kan en rekrutteringsvideo hjælpe dig – det virker nemlig!

Hvis din virksomhed skal skille sig ud, bliver du derfor nødt til at tænke ud af boksen. Et jobopslag er ofte ikke længere nok, hvis du ønsker at tiltrække en masse jobansøgninger, så du sikrer dig mange spændende og dygtige kandidater at vælge mellem.

Med en rekrutteringsvideo kan du forsøge at fremme dig selv i konkurrencen efter den bedste arbejdskraft. At drive en virksomhed er en holdindsats, og du har derfor brug for de rigtige medarbejdere for at opnå succes.

Kom længere ud med sociale medier
Sociale medier som LinkedIn, Instagram og Facebook giver din virksomhed mulighed for at nå ud til de rigtige kandidater. LinkedIn annoncering er et ideelt værktøj når det kommer til job rekruttering. Segmenteringsmulighederne på jobtitel gør det muligt for dig at eksponere din jobannonce, med din unikke rekrutteringsvideo, til netop dem du søger.

Vil du skabe de bedste rammer for din virksomhed, ved at ansætte de bedste kandidater muligt? Så udnyt muligheden gennem en rekrutteringsvideo! Har du brug for hjælp til at producere den, så kontakt os på:

Mail: kontakt@homeymedia.dk
telefon : +45 53 50 46 40