Fordi gode historier skal fortælles

Kultur- og serviceinstitutioner

Uanset om du ønsker generel branding af din virksomhed, eller at tiltrække nye kollegaer, kan video hjælpe dig med at komme længere ud med dit budskab. Vi har allerede hjulpet virksomheder som København Zoo, Danske Rederier, Kolding Designskole og mange flere – og nu er vi også klar til at hjælpe jer.

Kontakt os 

opnå bedre resultater med video

Konkurrencen er hård, både når det gælder nye medarbejdere samt at fange forbrugernes opmærksomhed. Med velproduceret video og en klar indholdsstrategi kan du skille dig ud fra konkurrenterne. Sammen finder vi den bedste løsning, som passer til netop jeres behov.

hvorfor vælge os?

 

Få bedre resultater

Med video kan du præsentere dine budskaber for din målgruppe på en måde, der gør det hurtigere og nemmere for dem at forstå. Video fanger dine kunders opmærksomhed, som kan hjælpe til at øge engagement på dine sociale medier, eller hjemmeside.

Skil dig ud

De mennesker, der fremgår i dine videoer, hjælper dine kunder med at få en bedre forståelse af din virksomhed. Video efterlader et mere personligt og autentisk indtryk, som skaber en større troværdighed, og i sidste ende medvirker til at jeres kunder har en tillid til jer som virksomhed.

In-house produktion

Vores produktion foregår in-house, hvilket betyder, at vi er fleksible og har mulighed for hurtigt at eksekvere på idéer. Sammen udvikler vi konceptet for jeres videoer. Efterfølgende bliver materialet filmet og redigeret, så det er klart til at blive postet.

Vores kunder

Det siger vores kunder

Heidi Bøtcher Sørensen, HR Chef hos Zoologisk Have København

“Vi har ved de seneste rekrutteringer benyttet video. Vores oplevelse er, at det er mere effektivt for vores rekrutterende ledere. Det opleves som en kæmpe succes, og vi rammer hurtigere de rette kandidater. Mit samarbejde med Homey Media har i den forbindelse været yderst professionelt. Deres kreative input har bidraget til den høje kvalitet, og deres evne til at få vores medarbejdere til at slappe af, når kameraet kører, har medvirket til, at vores kultur fremstår spot on”.

Rekrutteringsvideo til København Zoologisk have

77 % flere ansøgere
226 ansøgninger i alt

Klar til at høre mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke dit brand og optimere dine sociale medier gennem content produktion, eller søger du et konkret tilbud på en opgave? Så book et møde med os!

    Websitet anvender cookies.
    Okay