fbpx

Threads: Det nye sociale medie virksomheder skal holde øje med

Mads Moch Larsen, Strategic Marketing Manager

13/07/23

Threads

Hej SoMe-entusiaster og virksomhedsejere! Der er spændende nyheder på vej i den digitale verden. Meta, moderselskabet bag Instagram, Facebook og WhatsApp, har lanceret en ny samtalebaseret app kaldet Threads. Denne app er næsten identisk med Twitter, og mange teknologi-eksperter spår, at den vil overtage Twitters plads på markedet. Den har nemlig allerede fået over 100 millioner brugere på under en uge.

Men inden du hopper på vognen, skal du vide, at Threads endnu ikke er tilgængelig i Europa. Men frygt ikke, vi forventer, at den snart vil blive lanceret her.

Hvad er Threads?

Threads er en ny app, der konkurrerer med Twitter. Den lægger primært fokus på at dele korte tekstbidder på den gratis samtalebaserede platform. Threads er en selvstændig platform, men den er online og forbundet med Instagram (og kræver en Instagram-konto for at tilmelde sig).

Threads tillader brugere at skrive op til 500 tegn, og brugere kan dele fotos og videoer op til fem minutter lange. Appen er tilgængelig i over 100 lande (med planer om at udvide yderligere), men endnu ikke i den Europæiske Union.

Hvordan kan Threads gavne din virksomhed?

Threads kan være en game-changer for virksomheder, der ønsker at styrke deres online tilstedeværelse og nå ud til et bredere publikum. Her er nogle måder, din virksomhed kan drage fordel af Threads:

  1. Øget synlighed: Med Threads kan du overføre dine Instagram-følgere til den nye platform, hvilket giver dig en fordel, da du ikke behøver at opbygge en følgerskare fra bunden.
  2. Målrettet indhold: Threads fokuserer på tekstbaseret indhold, hvilket giver dig mulighed for at dele detaljerede opdateringer, nyheder og indsigt med dit publikum.
  3. Interaktion med publikum: Threads giver dig mulighed for at engagere dig direkte med dit publikum gennem samtaler, hvilket kan hjælpe med at opbygge stærkere relationer og forstå dit publikums behov bedre.
  4. Først på platformen: At være en af de første virksomheder på Threads i Danmark kan give dig en konkurrencemæssig fordel og hjælpe dig med at etablere din virksomhed som en leder inden for din branche. Husk dog, at du ikke bare skal gå på platformen for bare for at være der. Ligesom med alle de andre sociale medieplatforme, så anbefaler vi kun at man er der, hvis det giver mening for ens virksomhed. Vi anbefaler samtidig at man mestre en eller to platforme før man bruger ressourcer på nye. Når det er sagt, så skader det ikke noget at prøve den af og det kunne jo være, at man opnåede en unik position via Threads.

Så hold øje med opdateringer om Threads, og forbered dig på at dykke ned i en ny verden af socialt medieindhold. Vi ser frem til at se, hvordan denne nye platform vil forme fremtiden for digital marketing og glæder os til at bruge den til at hjælpe vores samarbejdspartnere med at nå nye kunder.